הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה עוף חתוך לרצועות
1 בטטה חצויה לרוחב וחתוכה לרצועות
1 גזר חתוך לרוחב וחתוך לרצועות
3 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות בגאורך 2 ס"מ האחת
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ זנגביל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ
רבע כוס רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן צמחי
מעט שמן שומשום
אופן ההכנה
מחממים בווק את שני סוגי השמן. מטגנים קלות (כחצי דקה בלבד) את השום, הזנגביל והצ'ילי. מוסיפים את חזה העוף וסוגרים. מוסיפים את הבטטה, הגזר והבצל הירוק ומקפיצים כדקה ביחד. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ'ילי והבלסמי ומקפיצים ביחד עוד שתי דקות.
מגישים חם על אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון