חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוסילי מקמח מלא עם חזה עוף ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוסילי מקמח מלא עם חזה עוף ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פוסילי מקמח מלא
חזה עוף חתוך לרצועות
2 שיני שום קצוצות
1 בצל פרוס דק
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
3 כפות שמן זית
1 קופסא עגבניות מרוסקות עם בזיליקום (250 גרם)
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במחבת מחממים את שמן הזית. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את העוף וסוגרים אותו. מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים קלות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח וכוס מים ומערבבים היטב. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים ביחד כשתי דקות.
מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים (בין אם הועבר לצלחת הגשה ובין אם מוגש ישירות מהמחבת.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון