הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
50 גרם גבינת רוקפור
1 חבילה עלים לסיגרים
1 כפית מלח
קמצוץ עלי רוזמרין מיובשים
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות עם תפוחי האדמה עד לריכוך. מסננים מהמים ומועכים למחית חלקה. מפוררים פנימה את הרוקפור ומוסיפים את המלח והרוזמרין ומערבבים היטב. מניחים כפית גדושה מהתערובת במרכז עכל עלה של סיגר ומקפלים. מניחים בתבנית כאשר הכפל כלפי מטה. מברישים את החלק העליון בשמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה של הבטטיות.
מגישים חם עם שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון