חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בסיס מרנג ועליו תותים / אננס (פבלובה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חדשה בתחום. מחפשת בנרות מתכון שהבסיס הוא מעין תלולית מרנג ועליה "הדבקת" פירות העונה מבריקים (ללא קצפות). תודה מראש, שוקו לדעתי את מתכוונת לפבלובה
בסיס מרנג ועליו תותים / אננס (פבלובה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חדשה בתחום. מחפשת בנרות מתכון שהבסיס הוא מעין תלולית מרנג ועליה "הדבקת" פירות העונה מבריקים (ללא קצפות). תודה מראש, שוקו לדעתי את מתכוונת לפבלובה
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חלבונים
400 גר' סוכר
להגשה:
תותים/פירות יער
סירופ פירות יער (ניתן לטחון פירות יער קפואים/תותים עם מעט מים ומיץ לימון)
קצפת מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את החלבונים עם הסוכר ולהניח בבן-מארי בקערת זכוכית עד שהסוכר נמס.
מוציאים מהבן-מארי ומעבירים למערבל, מערבלים עד לקבלת קצף קשה ומבריק.
מחממים תנור ל-140 מעלות.
יוצקים עננים בכף או מזלפים כוסיות בעזרת שק זילוף על תבנית מרופדת בניר אפייה.
אופים שעה וחצי-שעתיים, מצננים ומפרידים מנייר האפייה.
ממלאים את הכוסיות בפירות וזלפים מעליהם קצפת מתוקה.
את הקצפת מעטרים בסירופ פירות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון