הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חלבונים
400 גר' סוכר
להגשה:
תותים/פירות יער
סירופ פירות יער (ניתן לטחון פירות יער קפואים/תותים עם מעט מים ומיץ לימון)
קצפת מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את החלבונים עם הסוכר ולהניח בבן-מארי בקערת זכוכית עד שהסוכר נמס.
מוציאים מהבן-מארי ומעבירים למערבל, מערבלים עד לקבלת קצף קשה ומבריק.
מחממים תנור ל-140 מעלות.
יוצקים עננים בכף או מזלפים כוסיות בעזרת שק זילוף על תבנית מרופדת בניר אפייה.
אופים שעה וחצי-שעתיים, מצננים ומפרידים מנייר האפייה.
ממלאים את הכוסיות בפירות וזלפים מעליהם קצפת מתוקה.
את הקצפת מעטרים בסירופ פירות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון