הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר בקר טחון (פלדה או שייטל או שילוב של שניהם)
200 גרם שומן כבש
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול, מגורר על פומפיה
1/2 כפית קנמון טחון
1/2 כפית כמון
3 שיני שום, כתושות
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים ולשים את כל המרכיבים לעיסה אחידה ואוורירית. יוצרים קציצות. מעצבים אותן סביב שיפוד (רצוי שטוח). עוטפים את הבשר בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה (עד יום).
מחממים גריל פחמים או מחממים את התנור לחום גבוה (250) ולמצב גריל (חום עליון).
צולים כל שיפוד 5-6 דקות, תוך סיבוב מדי פעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון