הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם חמאה
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס סוכר חום
מעט תמצית וניל
1/2 כפית מלח
300 גרם קמח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
טורפים בקערה את החמאה, טחינה, סוכר ומלח עד לתערובת אחידה..
מוסיפים את הקמח והאגוזים ומעבדים לבצק יציב, מניחים 10 דקות למנוחה.
מעצבים עוגית בעזרת חותכן או עיצוב חופשי ביד ומניחים על נייר אפייה.
מקשטים במה שרוצים ואופים 30-40 דקות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון