חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלסלות קרם וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסלות קרם וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2/3 כוס אבקת סוכר
200 גרם חמאה או מרגרינה
חבילת קמח תופח מאליו (300 גרם)
1 ביצה או 2 חלמונים
גרידה מלימון אחד
1 סוכר וניל
למילוי:
2/3 כוס אבקת סוכר
200 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
2 קופסאות אינסטנט פודינג בטעם וניל
3/4 1 כוסות חלב
1 כוסית ליקר קירסאו
100 גרם שבבי שקדים קלויים
50 גרם דובדבנים מסוכרים
תבניות קטנות בקוטר של 6-7 ס"מ
אופן ההכנה
לבצק:
מנפים את הקמח על משטח עבודה בקערה. לחוד, מערבבים בעזרת כף עץ או מערבל את כל יתר החומרים. יוצרים גומה בקמח ולתוכה מכניסים את כל החומרים המעורבבים. מעבדים קצרות עד שהקמח נעלם, יוצרים קוביה, עוטפים בנילון מדבק ומאחסנים למנוחה לפחות לשעתיים.
לרפד תבניות קטנות בקוטר של 6-7 ס"מ בבצק בעובי של 4-5 מ"מ ולאחר מנוחה של 15 דקות לחורר, ולאפות בחום גבוה של 225 מעלות. לאחר הקירור, מוציאים מן התבניות ומכינים את הקרם למילוחי.
הקרם למילוי:
את החמאה עם אבקת הסוכר מקציפים היטב במערבל עד היות העיסה קצפית, חלקה ואוורירית.
בינתיים מערבבים את אבקת הפודינג בחלב.
את הפודינג הגמור מוסיפים, ללאט ולסרוגין, לתוך החמאה שבמערבל ולבסוף מוסיפים את הקיראסו.
ממלאים את הסלסלות.
הצעת הקישוט:
מומלץ לעטר מסביב בדובדבנים ושבבי שקדים קלויים.
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון