הוראות הכנה
מרכיבים
חלק 1 - 2 חב' איטריות דקות= 400 גרם (שקופות)
100 גרם צימוקים
150 גרם פקאנים
1/4 מרגרינה
1/2 לימון סחוט.
חלק 2 - 3 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
1 איסטנט פודינג וניל.
אופן ההכנה
בסיר גדול להמיס על אש קטנה את המרגרינה ולהוסיף האיטריות, לטגנם עד שישחימו, יש לבחוש כל הזמן על מנת שלא ישרפו, להוסיף הצימוקים והפקאנים ולהמשיך לבחוש, לפזר 2 כפות סוכר ולהמשיך לבחוש לאחר שלא רואים את גבשושי הסוכר להוסיף הלימון לבחוש כ - 2 דקות ולהסיר מהאש. להניח בצד שיתקרר. מומלץ מאוד לבחוש את התערובת מידי פעם אחרת זה מתקשה מאד וקשה לפזר התערובת בתבנית בהמשך.
להקציף את כל המרכיבים בחלק מס' 2.
בתבנית פיירקס גדולה לפזר כתחתית מחצית מהתערובת של האיטריות, למרוח הקצפת בצורה ישרה וחלקה ומעל הקצפת לפזר מחצית השניה של התערובת.
לעטוף היטב בניילון נצמד ולהכניס למקפיא למשך 1/2 שעה ואח"כ למקרר.
מגיש:
מקור: סילבי
שתף את המתכון