חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד צ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שוקולד צ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)
¾ כוס סוכר חום (150 גרם) (אפשר להפחית מכמות הסוכר, לפי הטעם)
300 גרם חמאה או מרגרינה רכה
3 ביצים שלמות
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח מלא (260 גרם)
1/4 1 כוס קמח לבן (175 גרם)
1/2 1 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
300 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
1. שמים בקערת המיקסר את שני סוגי הסוכר ואת החמאה או המרגרינה. מערבבים בקרס הגיטרה במהירות בינונית (אפשר גם לערבב ידנית בכף עץ).
2. מוסיפים למיקסר את הביצים ותמצית הווניל תוך בחישה.
3. מנפים את שני סוגי הקמח, הסודה לשתייה והמלח ביחד לקערה קטנה ומוסיפים למיקסר כף אחר כף, תוך בחישה במהירות איטית.
4. מוסיפים לעיסה את השוקולד צ'יפס ומערבבים בכף עד לפיזור אחיד.
5. בעזרת 2 כפיות מניחים גושים בגודל כפית גדושה של עיסה במרחק 4 ס"מ זה מזה, בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה.
6. אופים בחום בינוני 180° כ-15-20 דקות, או עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות.
7. מוציאים מהתנור כשהעוגיות עדיין רכות במקצת ומצננים. העוגיות יתקשו וייעשו פריכות לאחר קירור.
8. מאחסנים בכלי אטום לאחר קירור מלא.
גיוון: אפשר להחליף את הסוכר החום בלבן ואת הקמח המלא בקמח לבן, או לשנות את היחס ביניהם.
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון