הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בשר בקר (פלדה)
1 כף פטרוזיליה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל לבן
4 פרוסות בייקון
1 פרוסת גבינה צהובה אמנטל
1 ביצה
אופן ההכנה
טוחנים את הבשר בטחינה גסה. מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה, המלח והפלפל ויוצרים ממנו כדור. צולים את הבשר במחבת או על הגריל ומשטחים את כדור הבשר תוך כדי צלייה. במחבת משומנת צולים את הבייקון עד שנהיה קריספי. מניחים את הבייקון על ההמבורגר (לאחר שנצלה היטב משני הצדדים לקבלת מידת הצלייה הרצויה) ומניחים על הבייקון את הגבינה. מכסים למספר דקות. מכינים ביצת עין בנפרד ולאחר הורדת הבורגר עם התוספות מהגריל מניחים עליו את העין. מגישים בלחמניית בורגר בתוספת חסה, בצל ועגבנייה.
מגיש:
מקור: מסעדת אוונגרד - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון