הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
3 כוסות מיץ עגבניות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח
½1 כפות שום כתוש
2 ס"מ זנגביל טרי וקצוץ דק
⅓ כוס רוטב סויה
1 כף חרדל דיז'ון
½ כוס רוטב הויסין תאילנדי
½ כוס קטשופ
100 גרם קורנפלור מדולל בשני שלישים של כוס מים
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים (למעט הקורנפלור המדולל) בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות. מוסיפים את הקורנפלור המדולל תוך כדי ערבוב, מבשלים חמש דקות נוספות ומסירים מהאש.
מגיש:
מקור: מסעת ברוהאוס - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון