הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בייבי ריבס (מבשר לבן ללא שומן)
100 גרם סוכר חום
1 ראש שום חצוי לשניים
½ כוס רוטב סויה
1 כוס בירה
רוטב הויסין (ע"ע)
אופן ההכנה
מחממים בסיר את הסוכר עם השום והסויה ומוסיפים 3 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הספריבס ומביאים שוב לרתיחה. מכסים את הסיר ומורידים לאש נמוכה. מבשלים כשעה ומוסיפים את הבירה. מבשלים עוד כחצי שעה, עד שהבשר רך מאד, מוציאים מהסיר ומצננים. מחממים את הספריבס בגריל (לפני ההגשה), מברישים אותו היטב ברוטב הויסין ומגישים מייד.
מגיש:
מקור: מסעדת ברוהאוס - כפי ספורסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון