הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם פרגית
חופן תערובת בייבי גרין
¼ צנונית
½ גזר
½ קולרבי
ויניגרט (שמן זית וחומץ בלסמי ביחס של 3 ל-1)
1 כף קטשופ היינץ
½ כפית רוטב צ'ילי חריף
½ כפית רוטב טריאקי
אופן ההכנה
חותכים את השורשים לגפרורים דקים, מערבבים עם הבייבי גרין והויניגרט ובונים מגדל קטן על הצלחת. משפדים את הפרגית על שיפוד עץ ומשרים לחצי שעה במרינדה של הצ'ילי, הטריאקי והקטשופ. צולים בגריל כשתי דקות מכל צד, מניחים על סלט השורשים ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: מסעדת אינגריד - כפי שפורסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון