חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"על האש" לצמחוניים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גם לצמחוניים מותר, לא?
"על האש" לצמחוניים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גם לצמחוניים מותר, לא?
הוראות הכנה
מרכיבים
עגבניות שרי
פטריות שמפיניון טריות, מוצקות ולא גדולות
פלפלים
בצלצלי פנינה
בטטות קלופות ופרוסות בעובי של כשלושת רבעי הס"מ
חצילונים
3 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
מניחים את העגבניות, הבצלצלים (לאחר שקולפו), הפטריות והפלפלים (לאחר שנחתכו לקוביות גדולות) בקערה עם שמן הזית, הפפריקות והכורכום ומערבבים היטב. משפדים לסירוגין על שיפודי במבוק.
על המנגל צולים את השיפודים כשתיים שלוש דקות מכל צד. את הבטטות כשלוש דקות מכל צד על אש חזקה (שיקבלו פסים יפים כמו של סטייק). את החצילונים כשלוש דקות מכל צד על אש חזקה (יוצא מתוק ומדהים).
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון