הוראות הכנה
מרכיבים
עגבניות שרי
פטריות שמפיניון טריות, מוצקות ולא גדולות
פלפלים
בצלצלי פנינה
בטטות קלופות ופרוסות בעובי של כשלושת רבעי הס"מ
חצילונים
3 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
מניחים את העגבניות, הבצלצלים (לאחר שקולפו), הפטריות והפלפלים (לאחר שנחתכו לקוביות גדולות) בקערה עם שמן הזית, הפפריקות והכורכום ומערבבים היטב. משפדים לסירוגין על שיפודי במבוק.
על המנגל צולים את השיפודים כשתיים שלוש דקות מכל צד. את הבטטות כשלוש דקות מכל צד על אש חזקה (שיקבלו פסים יפים כמו של סטייק). את החצילונים כשלוש דקות מכל צד על אש חזקה (יוצא מתוק ומדהים).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון