חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחוני אנטרקוט בבישול איטי מזוגגים ברוטב סויה וקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחוני אנטרקוט בבישול איטי מזוגגים ברוטב סויה וקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אנטריקוט חתוך ל"אצבעות"
230 מ"ל רוטב סויה
180 גרם סוכר
50 גרם צ'ילי גרוס
פלפל אנגלי
עלי דפנה
5 שיני שום
אופן ההכנה
צולים את אצבעות הבשר בסיר חם עם מעט שמן (יחידות אחדות בכל פעם עד שכל הבשר צלוי מכל צדדיו). מוציאים מהסיר. יוצקים לסיר את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבשר ומרתיחים שוב. מתקנים תיבול, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה חצי סגור כשעה עד שעה וחצי.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת פאפאגאיו - מתוך עיתון טעם העיר כפי שהתפרסם בסמוך לאירוע
שתף את המתכון