הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שעועית שחורה
5 מ"ל מיץ לימון
25 מ"ל שמן זית
75 גרם בייבי קלמארי עם ראש מנוקים
1 גרם שום קצוץ
10 גרם פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
משרים את השעועית ללילה ולמחרת מבשלים במים עד לריכוך, מצננים ומסננים. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הבייבי קלמארי ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים שום קצוץ, ומקפיצים עוד כחצי דקה. מוסיפים את השעועית עם מעט מנוזלי הבישול שלה ומתבלים במלח, פלפל, לימון ופטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: מסעדת טאפאו - כפי שפורסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון