הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם רצועות חזה עוף טרי
400 מ"ל חלב קוקוס
½ כוס מים
3 גבעולי למונגראס
7 עגבניות שרי חצויות
7 פטריות שמפיניון טריות חצויות
1 כף מיץ לימון
1 כפית סוכר
1 כפית סויה בהירה
מלח ופלפל
פלפל שאטה חריף יבש (לקישוט)
אופן ההכנה
מבשלים את חלה הקוקוס, המים והלמונגראס במשך כחמש דקות על אש גבוהה. מוסיפים את העוף ומבשלים כשבע דקות נוספות (או עד שהעוף מוכן). מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט פלפל השאטה) ומבשלים כשלוש דקות נוספות. מקשטים בפלפל השאטה ומגישים חם.
מגיש:
מקור: מסעדת שנגרילה - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון