הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות טונה
3 תפו"א מבושלים בקליפתם
בצל קצוץ דק
2 ביצים
3 כפות קמח מצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס עירית קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום 180 מעלות.
מטגנים את הבצל במחבת עד שמשחים.
מקלפים את תפו"א, ומגרדים בפומפיה.
פותחים את קופסאות הטונה. מסננים את השמן / מים ומועכים בקערה גדולה. מוסיפים את תפו"א, בצל, ביצים, קמח מצה, פטרוזליה עירית פלפל ומלח. מערבבים היטב.
מעבירים את העיסה לתבניות מאפין מסיליקון ומכניסים לתנור. מוציאים כשמשחים מלמעלה. בביתי אוהבים את שהחלק העליון קריספי ובפנים רך, לכן אני משאירה זמן רב יותר בתנור.
בתאבון.
מגיש:
מקור: ?? מסתובב במשפוחה
שתף את המתכון