חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפין טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפין טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות טונה
3 תפו"א מבושלים בקליפתם
בצל קצוץ דק
2 ביצים
3 כפות קמח מצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס עירית קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום 180 מעלות.
מטגנים את הבצל במחבת עד שמשחים.
מקלפים את תפו"א, ומגרדים בפומפיה.
פותחים את קופסאות הטונה. מסננים את השמן / מים ומועכים בקערה גדולה. מוסיפים את תפו"א, בצל, ביצים, קמח מצה, פטרוזליה עירית פלפל ומלח. מערבבים היטב.
מעבירים את העיסה לתבניות מאפין מסיליקון ומכניסים לתנור. מוציאים כשמשחים מלמעלה. בביתי אוהבים את שהחלק העליון קריספי ובפנים רך, לכן אני משאירה זמן רב יותר בתנור.
בתאבון.
מגיש: שוקו
מקור: ?? מסתובב במשפוחה
שתף את המתכון