הוראות הכנה
מרכיבים
1 חמאה
כוס שמנת לקצפת
4 חבילות שוקולד מריר
כוס אגוזי פקאן
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
מעט מלח
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
ממיסים על אש נמוכה את החמאה יחד עם השמנת
מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ולאחר מכן את האגוזים.
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבון עם חצי מכמות הסוכר ומעט מלח.
מערבבים את החלמון עם שארית הסוכר מוסיפים את תערובת השוקולד לחלמון
ומערבבים היטב.
לאחר מכן בעדינות מקפלים את הלבן לשוקולד
משמנים תבנית ומכניסים לתנור ל 40 דקות
מוסיפים אבקת סוכר לקישוט
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון