חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה שחברתי הטובה נתנה לי ואני שבמיוחד לא ממש מתלהבת מעוגות תפוחים אני ממש אוהבת אותה וכל מי שאכל ממנה ביקש את המתכון. להכין תבנית אחת חד פעמית מואכרת ולשמנה. לחמם התנור לחום 165 מעלות.
עוגת תפוחים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה שחברתי הטובה נתנה לי ואני שבמיוחד לא ממש מתלהבת מעוגות תפוחים אני ממש אוהבת אותה וכל מי שאכל ממנה ביקש את המתכון. להכין תבנית אחת חד פעמית מואכרת ולשמנה. לחמם התנור לחום 165 מעלות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כפית תמצית וניל
1.5 כוס קמח
1 כפית א. אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
2 תפוחים גראנד חתוכים לקוביות קטנות עם הקליפה
1/2 כוס צימוקים + אגוזי מלך קצוצים
קינמון
אופן ההכנה
לבחוש את כל המרכיבים היטב לפי הסדר המצויין במרכיבים לבסוף להוסיף קינמון (כמות הקינמון הינה לפי הטעם אני שמה כף שטוחה) ואח"כ התפוחים + ציקומים והאגוזים, להכניס לתבנית ולאפות עד שהקיסם יוצא יבש.
לאחר האפיה לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה.
מגיש: סילבי
מקור: חברתי איריס
שתף את המתכון