הוראות הכנה
מרכיבים
2.4 ליטר שמנת מתוקה
1.2 ליטר חלב
4 מקלות וניל (פתוחים ומגורדים)
15 פרחי לבנדר מיובשים
10 חלמונים
½ ק"ג דבש
אופן ההכנה
1. מחממים על האש בסיר עד לפני רתיחה (לא להרתיח) את השמנת החלב מקלות הוניל והלבנדר.
2. מקציפים היטב במערבל את החלמונים והדבש.
3. מוסיפים את החלמונים המוקצפים לאט לתוך הסיר, מערבבים ומחזירים לאש לחימום - לא להגיע לרתיחה.
4. מסננים ומכניסים למקרר.
5.אפשר לקשט בפרחי לבנדר טריים.
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון