הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות מים
4 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח תופח
100 גרם אגוזי מלך
למוס:
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות מים
מיכל שמנת מתוקה
לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
3 מקופלת
תבנית בקוטר 26 ס"מ עגולה ומשומנת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני-נמוך ( 160 מעלות).
2. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. ממיסים את השוקולד עם המים בסיר כפול, מקפלים בזהירות את השוקולד המומס הפושר, החלמונים, הקמח והאגוזים לתוך הקצף, מעבירים את הבלילה לתבנית. אופים כ-30 דקות ומקררים למשך חצי שעה.
3. מכינים את המוס: מקציפים את מיכל השמנת לקצפת, ובמקביל ממיסים את השוקולד עם המים. מוסיפים את השוקולד לקצפת,מקציפים היטב ומורחים על העוגה שהתקררה.
4. מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר ומורחים על המוס, שוברים לרסיסים את המקופלות ומעטרים את העוגה.
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון