חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידת ריבת חלב עם פסי פאדג' שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידת ריבת חלב עם פסי פאדג' שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לגלידה:
6 חלמונים
1/3 כוס סוכר
1/2 1 כוסות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
3/4 כוס ריבת חלב
לפאדג':
3/4 כוס שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
75 גרם שוקולד מריר
3 כפות מים חמים
אופן ההכנה
1. מכינים את הגלידה: מקציפים את החלמונים והסוכר לקצף בהיר ותפוח.
2. שמים את החלב, השמנת וריבת החלב בסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב בכף עץ. מיד לאחר הרתיחה מכבים את האש.
3. יוצקים בזרם דק תוך כדי ערבוב את תערובת החלב לחלמונים ומחזירים שוב לסיר. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהקרם מסמיך מעט ומצפה את הכף בשכבה אחידה ולא שקופה.
4. מקררים היטב ושמים במכונת הגלידה.
5. מכינים את הפאדג': מרתיחים את השמנת ומסירים מהאש.
6. מבשלים בסיר נפרד את הסוכר והמים עד לקבלת קרמל בצבע חום עמוק. מסירים מיד מהאש.
7. מתרחקים מהסיר ויוצקים בזהירות רבה את השמנת החמה לתוך הקרמל. התערובת מבעבעת ועשויה להתיז, וצריך מאד מאד להיזהר לא לקבל כוויה. כשהבעבוע נרגע שמים על להבה נמוכה ומערבבים דקה או שתיים, עד לקבלת קרם אחיד.
8. מסירים מהאש ושוברים פנימה קוביות שוקולד מריר. מערבבים שוב ומצננים מעט.
9. כאשר הגלידה מוכנה יוצקים שליש מהכמות לתוך קערה ועליה שליש מכמות הפאדג'. שוב שליש גלידה ועליה שליש פאדג' ולבסוף את השליש האחרון ועליו את שארית הפאדג'. מערבבים בזהירות לקבלת פסי שוקולד ומקפיאים (לא לערבב הרבה!).
10. ומתי שמתחשק בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון