חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה בטעם שוקולד עם קרם ערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה בטעם שוקולד עם קרם ערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלבונים
50 גרם קקאו מנופה
70 גרם קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה (12 גרם) מנופה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 פחית מחית ערמונים (300 גרם)
200 גרם אבקת סוכר
75 גרם סוכר
150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
50 גרם חמאה
3 כפות חלב
אופן ההכנה
מקציפים את חלבוני הביצה עם אבקת הסוכר לקבלת קצף (לא חייב יציב). מוסיפים את הקמח המנופה, הקקאו המנופה ואבקת האפייה המנופה ומקפלים היטב לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית גדולה (מצופה בנייר אפייה) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כרבע שעה. יוצרים מהספוג הנוצר 2 עיגולים לתבנית קפיצית קוטר 26 (אם לא יוצא 2 עיגולים אפשר אחד ומהשאריות מסביב לו ליצור ע"י הרכבה עצמית עוד אחד שישמש לתחתית). מניחים עיגול אחד בתחתית התבנית. ושומרים את העיגול השני בצד.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקבלת קצף יציב. מקפלים את הקצפת שנוצרה עם מחית הערמונית לקבלת תערובת מעט גושית (לא ממש נורא). יוצקים את התערובת על העיגול בתבנית ומעל מניחים את העיגול השני.
בסיר קן ממיסים את השוקולד עם החמאה והחלב. לאחר שנמס מצפים את העוגה, מצננים אותה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון