הוראות הכנה
מרכיבים
לטורט:
5 חלמונים
5 כפות סוכר
1 כף קירסאו או גראן מרנייה
150 גרם שוקולד מריר, מומס
1 כפית נס קפה
5 חלבונים
לקרם:
40 גרם חמאה
2 כפיות נס קפה
70 גרם שוקולד מריר, קצוץ
2 חלמונים
2 חלבונים
1 כף סוכר
לקישוט:
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפיות נס קפה
תבנית בקוטר של 24 ס"מ
אופן ההכנה
1.מכינים את הטורט: מקציפים חלמונים עם 3 כפות סוכר וליקר, עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
2.מוסיפים שוקולד מומס ונס קפה ומקפלים פנימה.
3.מקציפים בנפרד את החלבונים עם 2 כפות סוכר.
4.מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים ואופים ב-180 מעלות במשך 45 דקות. שימו לב: גם בתום האפייה נשאר החלק הפנימי מעט רטוב, וזה בסדר.
5.מוציאים את העוגה ומקררים מעט. מרכז העוגה אמור לשקוע.
6.בינתיים מכינים את הקרם: ממיסים את החמאה, מוסיפים שוקולד קצוץ ונס קפה ומשהים מספר דקות. מערבבים עד לקבלת קרם חלק.
7.מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
8.מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים פנימה. ממלאים בקרם את השקע שנוצר בעוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות.
9.מכינים את הקישוט: מקציפים את השמנת עם נס קפה ומקשטים את העוגה.
10. וכדי לדעת אם העוגה 10 פשוט.........
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון