הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
כפית רסק עגבניות
כוס וחצי עדשים (כתום) מבורר ושטוף
5 כוסות מים רותחים
1/2 כפית כמון
2 כפות מרק עוף
פפריקה חריפה לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הבצל, מוסיפים את השום
ממשיכים לטגן
מוסיפים כפית רסק עגבניות
את העדשים
מוסיפים את כוסות המים רותחים
כמון, מרק עוף, פפריקה חריפה
מערבבים
מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם, מנמיכים את האש. מכבים כשהעדשים רכים.
טוחנים בבלנדר מקל.
מגיש:
מקור: החמה
שתף את המתכון