חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגות שוקולד נוזלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגות שוקולד נוזלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
125 גרם חמאה
125 גרם קמח רגיל
125 גרם סוכר
4 ביצים בינוניות (מס' 2)
תבניות: תבניות סופלה קטנות לבנות מחרס, או חד-פעמיות מאלומיניום.
לא מומלץ להשתמש בתבנית שקעים למאפינס- קשה מאוד לחלץ ממנה
את העוגות בשלמותן.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות (אפשרי בטורבו). משמנים את התבניות - הכי קל עם תרסיס שמן.
2. שמים בקערה שוקולד וחמאה וממיסים במיקרוגל בכמה פעמים, תוך ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה. אם אתם מתעקשים, אפשר להמיס בסיר כפול.
3. מוסיפים סוכר וקמח ומערבבים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים ביצים, אחת-אחת, ומערבבים היטב ובמרץ אחרי כל הוספה, עד שהתערובת חלקה ואחידה.
4. יוצקים לתבניות, מכניסים בזהירות לתנור ואופים כ-10 דקות. (כדי לדעת במדויק מהו זמן האפייה שייתן לכם עוגות לא נוזליות מדי ולא מוצקות מדי, אני ממליצה לאפות בפעם הראשונה רק עוגה אחת. אחרי 10 דקות אפיה, מוציאים וחותכים באמצע. אם היא נוזלית מדי ומתפרקת, הוסיפו עוד 2-3 דקות. אם היא אפויה מדי, הפחיתו 2-3 דקות. אפו את שאר העוגות בזמן שהגעתם אליו. לאחר ניסיון אחד או שניים, תדעו בדיוק כמה זמן צריך.)
5. מוציאים מהתנור, ממתינים דקה והופכים על צלחות הגשה. כדור גלידה ליד, ויש לכם קינוח מדהים.
6. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון