חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס ברוטב חמאת בוטנים ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפסים מוקפצים ברוטב יין לבן וחמאת בוטנים
שרימפס ברוטב חמאת בוטנים ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפסים מוקפצים ברוטב יין לבן וחמאת בוטנים
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס קלופים ונקיים
כף שמן בוטנים
כף חמאה רגילה
¼ כוס עלי בזיליקום
¼ כוס עלי נענע
6 כפות גדושות חמאת בוטנים
1 כוס ייןם לבן
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית סוכר
מלח
1/4 כף קורנפלור מהולה במעט יין
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
1.מערבבים בסיר את חמאת הבוטנים היין והפלפל השחור המלח והסוכר מרתיחים
ומניחים בצד.
2.מחממים מחבת על להבה חזקה מאד, מוסיפים חמאה ושמן בוטנים,
מוסיפים את השום ומקפיצים דקה.
מוסיפים את השרימפס ומקפיצים 2 דק'.
3.מוסיפים בזיליקום, נענע ובצל ירוק ומקפיצים ½ דקה.
4.כשהתבשיל מתחיל לבעבע מוסיפים את תערובת הקורנפלור ומיץ הלימון.
5.נותנים לתבשיל לבעבע שוב תוך ערבוב ומסירים מהאש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון