הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה בקר קפוא למחצה
4 פלפלים אדומים חתוכים לשמיניות
2 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס שמן זית
שליש כוס חומץ בלסמי
4 כפות פרמז'ן מגורר
10 עלי בזיליקום קצוצים דק
6 פרוסות לחם דגנים קלויות
מיץ משני לימונים טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
מכניסים את הפלפלים האדומים עם שמן הזית ומעט פלפל שחור לתנור שחומם למקסימום שלו למשך כ-10 דקות ומוציאים.
מסדרים על צלחת גדולה ושטוחה את הפלפלים עם החלק החיצוני כלפי הצלחת ועליהם מניחים את פרוסות פילה הבקר במעגלים. מזליפים מעל את שמן הזית (המתובל, מהתנור ממקודם) על גבי הצלחת באופן שווה. אותו כנ"ל לגבי מיץ הלימון. בוזקים מלח גרוב ופלפל שחור גרוס גס טרי. מזליפים את החומץ הבלסמי ומפזרים מעל את הפרמז'ן ואת עלי הבזיליקום.
משהים כ-5 דקות לפני ההגשה ומגישים.
מגיש:
מקור: גיליון טיב טעם לחודש מרץ 2006
שתף את המתכון