הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוא"ד על קליפתם מנוקים וחתוכים לפרוסות דקות מאוד (באמצעות מנדולינה)
לבלילה :
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס בירה שחורה
מלח
פלפל
1 כף חרדל לא חובה
1 ביצה
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
1. פורסים את תפוא"ד על קליפתם כמה שיותר דק לפרוסות לאורך התפוח
2. מערבבים את כל חומרי הבלילה ומשהים כ 10 דקות באם היא דלילה מדי יש
להוסיף מעט קמח.באם עבה מדי להוסיף מעט מים.
3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק
4. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה מכניסים לשמן עד שהן תופחות ומזהיבות
(באם השמן יהיה חם מדי הציפוי יטגן אבל התפוח אדמה לא אז צריך להשגיח
ולהנמיך מעט את האש).
מגיש:
מקור: פלאפל ברזילי
שתף את המתכון