חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס תפוא"ד מצופה בלילה שהיו פעם תוספת לפאלאפל בשוק בצלאל בת"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות תפוא"ד מצופות בלילה שהיו פעם תוספת לפאלאפל בשוק בצלאל בת"א
ציפס תפוא"ד מצופה בלילה שהיו פעם תוספת לפאלאפל בשוק בצלאל בת"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות תפוא"ד מצופות בלילה שהיו פעם תוספת לפאלאפל בשוק בצלאל בת"א
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוא"ד על קליפתם מנוקים וחתוכים לפרוסות דקות מאוד (באמצעות מנדולינה)
לבלילה :
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס בירה שחורה
מלח
פלפל
1 כף חרדל לא חובה
1 ביצה
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
1. פורסים את תפוא"ד על קליפתם כמה שיותר דק לפרוסות לאורך התפוח
2. מערבבים את כל חומרי הבלילה ומשהים כ 10 דקות באם היא דלילה מדי יש
להוסיף מעט קמח.באם עבה מדי להוסיף מעט מים.
3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק
4. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה מכניסים לשמן עד שהן תופחות ומזהיבות
(באם השמן יהיה חם מדי הציפוי יטגן אבל התפוח אדמה לא אז צריך להשגיח
ולהנמיך מעט את האש).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פלאפל ברזילי
שתף את המתכון