חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה מולארד עם תפוח בדבש ורוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה מולארד עם תפוח בדבש ורוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל רוטב סויה
400 מ"ל יין לבן מתוק
100 גרם דבש
200 גרם תפוחי עץ חמוצים מגוררים
200-250 גרם חזה מולארד
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתח המולארד. מטגנים במחבת עד דרגת מדיום רייר (או לאותה דרגת צלייה בגריל פחמים). חותכים לפרוסות בעובי 3 מ"מ. מניחים במרכזה של צלחת ההגשה. מבשלים את יתר המרכיבים, למעט התפוחים, על אש בינונית כחצי שעה. מצננים לטמפרטורת החדר. מוסיפים את תפוחי העץ המגוררים ויוצקים ליד חזה המולארד.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף איה אימתני ממסעדת אונמי
שתף את המתכון