חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה ולצידה כדור גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חמה השילוב של השוקולד וכדור גלידה מעדן תנסו ותספרו לי על זה טוב צאו לדרך ותהנו מההכנה והטעימה בברכה טובה
עוגת שוקולד חמה ולצידה כדור גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חמה השילוב של השוקולד וכדור גלידה מעדן תנסו ותספרו לי על זה טוב צאו לדרך ותהנו מההכנה והטעימה בברכה טובה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
1 וחצי כוסות קמח אוסם
1/2 כוס קקאו
3/4 מרגרינה מומסת
2 שמנת חמוצה
1/2 כפית סודה לשתיה
מעט ברנדי
1 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כדור גילדה בטעם שאתם אוהבים
אופן ההכנה
להקציף ביצים וסוכר
להוסיף מרגרינה מומסת ושמנת חמוצה ברנדי וקקאו
לערבב עד שנוצרת עיסה חלקה.
מוסיפים את הקמח והסודה לשתיה ואופים בתבנית עגולה ב 175 מעלות בערך
45 דקות.
כשהעוגה פושרת
לוקחים שמנת מתוקה ו 100 גרם שוקולד מריר מרתיחים על אש נמוכה ולערבב כל הזמן
לשפול על העוגה.
קחו כדור גלידה באיזה טעם שאתם אוהבים
ובתאבון
מגיש: kanert
מקור:
שתף את המתכון