הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
1/3 חביל מרגרינה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
11/2 כוסות קמח המות
5 ביצים
אופן ההכנה
1. להרתיח את המים עם המרגרינה, המלח והסוכר.
2. כשהמים רותחים להוסיף את הקמח מצות תוך בחישה - עד שתתקבל עיסה יבשה שאינה נדבקת לדפנות הסיר.
3.להסיר מהאש ולהוסיף לעיסה את הביצים - ביצה אחר ביצה תוך בחישה. להשהות עד שהתערובת מתקררת.
4. לשמן תבנית וליצור עליה כדורים (בעזרת 2 כפות)
5. לאפות בחום בינוני כ-40 דקות.
6. לאחר שהפחזניות התקררו יש לעשות חתך בכל פחזנית ולמלא את החלל בככל מלית אהובה (כבד קצוץ, פטריות גבינה או מתוקים רפרפת קצפת וקרם אחר לסוגיו.)
ב ת א ב ו ן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון