חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קניידלעך מקמח מצה וירקות שורש - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קניידלעך שונים מעורבבים בירקות שורש מדהימים
קניידלעך מקמח מצה וירקות שורש - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קניידלעך שונים מעורבבים בירקות שורש מדהימים
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
3 כפיות א. מרק
2 בצלים גדולים קצוצים דק מאוד
3 גזרים קצוצים דק מאוד
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
קמצוץ ציפורן טחונה
1/2 כפית כמון
קמצוץ סוכר
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כוס שמן תירס לטיגון
2 ביצים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1.קוצצים בקוצץ את הגזר והבצל
2.במחבת עם השמן מטגנים את עיסת הגזר והבצל עד להזהבת הבצל מוסיפים את
הציפורן,הסוכר, המלח, הפלפל השחור והכמון ומטגנים עוד כ 3 דקות .
3. מערבבים את קמח המצה עם המים הרותחים,מוסיפים את העיסה המטוגנת
ומשהים ל 30 דקות.
4. טורפים את הביצים,ומוסיפים לבלילה. צרים מהתערובת כדורים.
5.. מבשלים את הקניידלעך במרק צח,או במים שאליהם מוסיפים אבקת מרק.
מרתיחים את המים, ומבשלים את הקניידלעך בסיר מכוסה,על אש קטנה,25
דקות מרגע הרתיחה.
* ניתן להכניסם לאחר הבישול לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ולשחימם קלות
ולהגישם כתוספת לבשר או לאוכלם כחטיף
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון