חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ברוטב פטריות וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ברוטב פטריות וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבי תערובת הבשר:
1 מגש בשר טחון (0.5 ק"ג)
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 שן שום בינונית כתושה
פנים של הלחם מ 6 פרוסות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
לטיגון : 3 כפות שמן
רכיבי הרוטב:
2 כפות שמן לטיגון
1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות בעובי 1/2 ס"מ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס יין לבן יבש
1 פחית חלב קוקוס
לתיבול סופי:
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית עלי תימין/קורנית טרי
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה
1. משרים את פנים הלחם במים וסוחטים היטב.
2. מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת הבשר לתערובת אחידה.
3. בידיים לחות, יוצרים 14 קציצות.
4. מחממים היטב את השמן במחבת ומטגנים את הקציצות מכל הצדדים על להבה גבוהה
לקבלת הזהבה קלה בלבד.
5. מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הפטריות.
6. מתבלים במלח וסוכר ומערבבים מעט.
7. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
8. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
9. משיבים את הקציצות למחבת עם הרוטב ומבשלים כ 8 דקות על להבה בינונית נמוכה.
10. מוסיפים פטרוזיליה, תימין ושום כתוש וממשיכים בבישול כ 2 דקות נוספות.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון