חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון בתבלינים על מצע אטריות ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון בתבלינים על מצע אטריות ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילה סלמון במשקל 180-200 גרם כל אחד
300 גרם אטריות ביצים דקות, אחרי בישול
1 פלפל חריף פרוס דק
1 בצל סגול פרוס דק
10 עגבניות שרי
1 גבעול בצל ירוק חתוך למקלות באורך 1 ס"מ
2 שיני שום פרוסות
1 כף כוסברה טרייה קצוצה
50 מ"ל רוטב סויה
1 כף רוטב צדפות
מלח
פלפל
סוכר
שמן שומשום
למשרה: 1 כף זרעי כוסברה
1 כף סומק טחון
1 כף כמון טחון
1 כף כורכום טחון
1 כף זרעי חרדל
1 כף אורגנו יבש
1 כף שום כתוש
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בהם את הדגים ל-10 דקות לפחות. מחממים מחבת עם מעט שמן ומניחים את הדגים עם העור כלפי מטה. לאחר דקה הופכים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-8 דקות. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה ומעט שמן שומשום. מוסיפים את הבצל, השום והפלפל החריף. מערבבים, מוסיפים את האטריות, את הסויה ורוטב הצדפות ומערבבים היטב. מתבלים ומערבבים שוב. מוסיפים את עגבניות השרי, הבצל הירוק והכוסברה הקצוצה, מערבבים ומניחים ישירות לצלחת ההגשה. מוציאים את הדגים מהתנור, מניחים על האטריות, סוחטים לימון טרי ומקשטים בכוסברה קצוצה.
מגיש: dylam
מקור: שף אורי וקסלר ממסעדת סוהו
שתף את המתכון