חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצים ברוטב בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה שאופייני לאכול אותה בחג סוכות ובפסח במיוחד
ביצים ברוטב בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה שאופייני לאכול אותה בחג סוכות ובפסח במיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות גדולות בצל יבש .4 ביצים. 3 יחידות עגבניות גדולות בשלות .כפית קימל טחונה .כף פפריקה מתוקה .כף שום כתושה .מלח .פלפל שחור לפי הטעם. ופפריקה חריפה{או פלפל צו"מה{אוכל זה אמור להיות חריף לפי הסיבולת} חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
לבשל את הביצים עד שיתקשו
לקצץ את הבצל ולטגן עד הזהבה
את העגבניות לגרד לרסק.להוסיף לבצל המטוגן עם כל שאר המרכיבים פרט לביצים .לתת לרוטב להסמיך מעט .ואז להוסיף את הביצים ללא הקליפה לתוך הרוטב ולכסות במים רותחים לבשל על אש קטנה עד לצימצום הרוטב ולהגיש מעט מהרוטב עם ביצה .
נ.ב ניתן לשדרג את המתכון ע"י הוספת נקנקיות מרגז .
[לפני הטיגון יש לדקור עם קיסם את המרגז כדי שלא יתפוצץ]
את המרגז יש להוסיף לבצל שטוגן לטיגון קצר ולהמשיך את המתכון כפי שכתוב
מגיש: titi
מקור: אמא זל
שתף את המתכון