הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות דקות של אנטריקוט
6 פטריות יער
½ כוס מים
½ כוס קמח
100 גרם פנקו (פירורי לחם יפניים)
⅓ כוס יין אדום
⅓ כוס יין פורט
2 כפות גרגרי רימון
1 כף סוכר חום
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מתבלים את פרוסות האנטריקוט במלח ופלפל גרוס וצורבים על מחבת טפלון במעט שמן זית. במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון, טובלים את הפטריות בבלילה של מים וקמח ולאחר מכן בפנקו ומטגנים בשמן עד הזהבה. לאותה מחבת בה צרבנו את האנטריקוט מוסיפים יין אדום, יין פורט, גרגרי רימון וסוכר חום. מצמצמים לכדי שליש ומתקנים תיבול ע"י מלח ופלפל.
מניחים בצלחת פרוסת אנטריקוט ומעליה פטרייה. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים להיווצרות מגדל. מעל המגדל מוזגים את הרוטב.
מגיש:
מקור: שף סהר רפאל ממסעדת כרמים
שתף את המתכון