חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה שרימפס ברוטב שמנת ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה שרימפס ברוטב שמנת ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חסילונים מקולפים ונקיים
¼ כוס יין לבן
½ ליטר שמנת
50 גרם חמאה
1 כף שמן זית
50 גרם פרמזן מגוררת
4 עלי ריחן חתוכים לרצועות
½ ק"ג פסטה (פנה)
4 שיני שום פרוסות דק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת בעלת שוליים גבוהים שמים חמאה, שמן זית, שום וחסילונים. ומטגנים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את היין וממליחים ומפלפלים. מוסיפים את השמנת וחצי מכמות הפרמזן ומבשלים כדקה לקבלת מרקם קרמי של השמנת. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים לתוך הרוטב. נותנים רתיחה קלה של חצי דקה ומגישים. מקשטים בפרמזן שנותרה וברצועות הריחן.
מגיש: dylam
מקור: שף שי גוטמן ממסעדת ג'קו מאכלי ים
שתף את המתכון