חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביסקוטי מוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביסקוטי מוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
11/3 כוסות קמח
1/2 כוס קמח מלא
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, ללא קליפה
2 כפיות פולי קפה קלויים, טחונים גס
2 כפות ליקר קפה
2 כפות קקאו
1 כפית קפה טחון או 2 כפיות קפה נמס
1 כפית שמן
2 חלבונים
1 ביצה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. במעבד מזון מערבבים קמחים, אבקת סוכר, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים 2 כפות אגוזי לוז ואת פולי הקפה ומעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים ליקר קפה לקערה ומחממים במיקרוגל במשך 10 שניות. מוסיפים קקאו וקפה, ומערבבים עד שהם נמסים. מוסיפים שמן, חלבונים וביצה - טורפים היטב ביחד.
4. מפעילים את מעבד המזון ודרך המשפך שבמיכסה יוצקים את הנוזלים ומעבדים עד להיווצרות כדור בצק. מוסיפים את אגוזי הלוז הנותרים, תוך כדי עיבוד פעמיים-שלוש במצב "פ?ו?ל?ס".
5. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו לשלושה חלקים. יוצרים 3 כיכרות ומניחים אותן על נייר אפייה בתבנית. אופים כ-30 דקות.
6. מצננים על רשת ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מסדרים על רשת ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.
7. בתיאבון!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: אורלי פלאי ברונשטיין
שתף את המתכון