הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם פתי-בר לבן
100 גרם חמאה מומסת
1 צנצנת ריבת חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
תבנית מס' 26
אופן ההכנה
1. מפוררים את הפתי-בר עם מערוך. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. משטחים בתבנית מס' 26 ואופים 10 דקות.
3. מורחים ריבת חלב על הביסקויטים האפויים (כדי שריבת החלב תהיה רכה, מומלץ לחממה מעט במיקרו).
4. מקציפים את השמנת וסוכר וניל ומורחים על ריבת החלב.
5. רצוי להשאיר מספר שעות במקרר לפני ההגשה.
6. בתיאבון!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון