חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות עוף ברוטב צ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו המנה שאני המצאתי משהו חבל על הזמן ללקק את האצבעות תאמינו לי תנסו ולא תצטערו
רצועות עוף ברוטב צ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו המנה שאני המצאתי משהו חבל על הזמן ללקק את האצבעות תאמינו לי תנסו ולא תצטערו
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזה עוף
כוס רוטב צילי חריף ללא חתיכות
כוס רוטב צילי מתוק(עדיף עם חתיכות)
2 שיני שום
כפית מלח
כפית פלפל
כפית וחצי סוכר
חצי חבילת חמאה מלוחה(עדיף חמאה הולננדית)
חסה טרייה
אופן ההכנה
אופן ההכנה הוא לקחת אתהחזה עוף ולחתוך אותו לרצועות דקיקות ואז לחמם בסיר גדול שמן חמניות או כל שמן ופשוט לטגן את הרצועות עד שהן זהובות
לקחת את השום ולקצוץ אותו דק דק דק ולהשים בקערה ולקחת את הצילי המתוק ואת החריף ולהשים בתוך קערה עם המלח והפלפל והסוכר
אחרי שהעוף מוכן לקחת מחבת גדולה ולהשים חמאה לא הכל אולי איזה קובייה ולהשים את השום לכמה שניות כדי שהחמאה תקבל את הטעם של השום ואז לשפוך את הרוטב ולחכות עד שהוא יבעבע ואז לשפוך את העוף המטוגן ולהתחיל לערבב(או להקפיץ) ואחרי שכל העוף כבר התערבב עם התערובת להשים את שאר החמאה ולצמצם עד שכך חתיכה של עוף קיבלה את הצבע של הרוטב המדהים הזה
אחרי שהמנה מוכנה שזה בערך בין 5 ל10 דקות לקחת את החסה לשטוף אותה טוב טוב ולעשים אותה בצלחת ולסדר אותה ואז להשים את המנה על החסה ולקחת לחם כדי לנגב בסוף וטעמינו לי אין דבר יותר טעים מזה
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון