חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 כוס קמח
3 כפות סוכר
120 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
2 כפות מי קרח
למלית הגבינה:
1/2 כוס שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
3 מיכלים של גבינה לבנה % 9
6 ביצים
100 גרם סוכר
תבנית בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון קמח, סוכר וחמאה. מעבדים עד למירקם פירורי ואז מוסיפים את המים. מפסיקים את הפעולה, כשהבצק מתגבש לכדור.
2. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק, באופן אחיד, כולל הדפנות. מכניסים למקפיא ל-20 דקות, ובינתיים מחממים את התנור ל-180 מעלות.
3. אופים את הבצק כ-10 דקות, רק עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים.
4. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
5. מכינים את מלית הגבינה: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
6. מערבלים במיקסר את הגבינה עם ביצים וסוכר. כשהמסה אחידה מוסיפים את תערובת השוקולד והשמנת. ממשיכים לערבל עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
7. יוצקים את מילוי הגבינה על הבצק האפוי ומכניסים לתנור. אופים 20 דקות, ואז מנמיכים ל-130 מעלות. אחרי 20 דקות מנמיכים ל-100 מעלות, ואופים עוד 40 דקות. מצננים על רשת.
8. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון