חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי עוף אוריריים בקארי וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלילה מאוד ופיקנטית מעט . יש אפשרות לצלות את הכדורים בתנור אבל טיגון עמוק מעניק להם אוריריות ופריכות מדהימים שווה לנסות!!!!!!!!!
כדורי עוף אוריריים בקארי וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלילה מאוד ופיקנטית מעט . יש אפשרות לצלות את הכדורים בתנור אבל טיגון עמוק מעניק להם אוריריות ופריכות מדהימים שווה לנסות!!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
לכדורי העוף:
700 גר'חזה עוף
2 גבעולי בצל ירוק
1 פלפל אדום מתוק
5 גבעולי כוסברה
3 שיני שום
1 ביצה
כף קורנפלור
חצי כפית מלח ומעט פלפל לבן
כף סוכר או 2 כפות דבש
כפית ג'ינגר
לרוטב:
שלוש כפות של אבקת קרי אדום או שני כפות של קרי אדום
פחית חלב קוקוס (200 מ"ל)
שתי שיני שום
בצל בינוני אחד קצוץ דק
כף סוכר
רבע כפית צ'ילי גרוס או אבקה
כפית ג'ינגר טרי
אופן ההכנה
יש לטחון את העוף עם ג'ינגר, בצל ירוק,פלפל אדום, שום וכוסברה.
לאחר מכן יש להוסיף את שאר המרכיבים.
המסה תיצא דביקה ובעדינות ליצור כדורים קטנים.
לחמם שמן עמוק במחבת עמוקה , להחליק את הכדורים פנימה ולהנמיך את האש.
כאשר הקציצות מקבלות מקבלות צבע זהוב להוציאם מהשמן ולהניחן על נייר סופג.
לרוטב: לחמם מעט שמן במחבת לטגן את הבצל והשום להוסיף את הקרי,חלב הקוקוס,הג'ינגר,סוכר,והצ'ילי, ולבשל על אש נמוכה עד למירקם סמיך.
להוסיף את כדורי העוף המטוגנים ולהקפיץ עוד כשתי דקות.
ההגשה היא בקערה עמוקה ולקשט בטבעות בצל ירוק ומעט בוטנים קצוצים...בתאבון
מגיש:
מקור: אסייתי עם שינויים קלים
שתף את המתכון