הוראות הכנה
מרכיבים
2 חפיסות שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סוכר
4 ביצים
שברי אגוזים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. ממיסים בבאן מארי (סיר בתוך סיר) את השוקולד עם המרגרינה והשמן.
3. מערבבים בקערה את הסוכר והביצים ומוסיפים בהדרגה את הקמח.
4. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת, מעבירים לתבנית ריבועית ומפוררים את האגוזים מעל התערובת.
5. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 45 דקות. מצננים וחותכים לריבועים.
6. ובתיאבון!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: הילה שחר
שתף את המתכון