חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרוף שוקולד חלב ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרוף שוקולד חלב ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שוקולד חלב, שבור לחתיכות קטנות
100 גרם שוקולד מריר - 50% מוצקי קקאו, שבור לחתיכות קטנות
150 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם דבש
75 גרם חמאה רכה, לא מומסת
כמות נדיבה של שוקולד חלב לציפוי - מגורד או משובב בעזרת קולפן
אופן ההכנה
1. מרתיחים את השמנת. מניחים לה להתקרר קלות.
2. ממיסים את שני סוגי השוקולד (עם שוקולד חלב יש לעבוד בטמפרטורה נמוכה יותר 30-35 מעלות).
3. מערבבים היטב עם השמנת עד שמתקבלת מסה מבריקה.
4. מוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים היטב עד שהיא נבלעת לגמרי בתערובת. לבסוף מוסיפים את הדבש. (יש להקפיד על סדר הכנסת החומרים לתערובת ההולכת ומתקררת ולכן את החומרים הנמסים בקלות מוסיפים בסוף).
5. משאירים למנוחה למשך הלילה ולמחרת מכינים את הטרופים.
הכנת הטרופים:
6. מחממים את התערובת (שהתקשתה במשך הלילה), במיקרוגל (מחממים רק קצת עד שהתערובת מגיעה למרקם של קרם סמיך).
7. מעבירים את התערובת למיקסר ומערבלים כ- 2 דקות במהירות בינונית כדי לקבל תערובת אוורירית יותר.
8. ממלאים שק זילוף עם פיה רחבה וחלקה בגנאש השוקולד. מזלפים כדורים קטנים על משטח או על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים להם להתקשות. אפשר להכניס לחצי שעה למקרר ואפשר גם בחוץ, אם לא חם מדי.
9. מכינים צלחת עמוקה עם אבקת קקאו. בכפות הידיים מגלגלים את הכדורים בקקאו - מאחסנים בכלי סגור במקרר עד 15 יום.
10. בתיאבון!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון