חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי חצילים בפסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי חצילים בפסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים טריים פרוסים דק לאורך
2 כפות שמן זית
כף מלח
3 כפות קמח
250 גרם גבינת פטה
5 גבעולי בזיליקום (עלים בלבד)
4 עגבניות טריות חתוכות גס
200 גרם בזיליקום
100 גרם צנוברים
1 כוס שמן זית
½ כוס שמנת מתוקה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
אופן ההכנה
ממליחים את פרוסות החצילים, מקמחים ומניחים בצד למספר דקות. מחממים מחבת עם שתי כפות שמן זית, מטגנים את החצילים משני הצדדים ומניחים על נייר סופג לצינון. מטגנים את העגבניות קלות בשמן זית ומורידים מהאש. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מפוררים פנימה את גבינת הפטה ומערבבים היטב. במעבד מזון שמים את הבזיליקום, צנוברים, מלח, פלפל ושמן זית. מפעילים את המעבד לשתי דקות או עד שנוצרת מחית. בסיר קטן שמים 2 כפות גדושות ממחית הפסטו, מוסיפים את השמנת ומערבבים לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
על פרוסת החציל שמים כף ממלית העגבניות והפטה ומגלגלים. על הגלילים יוצקים את רוטב הפסטו.
מגיש: dylam
מקור: שף דיוויד לי ממסעדת אוונגרד
שתף את המתכון