הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס נקיים וקלופים (עם זנב)
מיץ מ-½1 לימונים בינוניים
½ כוס יין לבן יבש
½ לימון פרוס דק
2 כפות צלפים קטנים
2 כפות צלפים קטנים
7 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מאדים במחבת את השום והצלפים בשמן זית על אש בינונית. כאשר השום זהוב מוסיפים את השרימפס, מגבירים את האש ומערבבים. כעבור חצי דקה מוסיפים את פרוסות הלימון, מיץ הלימון, היין, מלח ופלפל תוך כדי ערבוב. כאשר השרימפס משנים את צבעם מורידים מהאש. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם עירית קצוצה.
מגיש:
מקור: שף עידו שניידרמן ממסעדת ארומה
שתף את המתכון