הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר (או אחד מריר ואחד חלב)
4 כפות חלב (או שמנת מתוקה למי שחוטא עד הסוף)
2 כפות סוכר
20 גרם חמאה
2 כוסות קורנפלקס רגיל
אופן ההכנה
1. ממיסים על גבי אדים או במיקרו בדרגת חום נמוכה את השוקולד, החלב, הסוכר והחמאה.
2. מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים היטב בכף עץ עד שכל פתיתי הקורנפלקס מצופים.
3. מניחים נייר אפייה על גבי תבנית או מגש גדול ויוצקים בעזרת כף תלוליות (רצוי להניח במנג'טים כי השוקולד מלכלך את האצבעות כשאוכלים).
4. מצננים בטמפרטורת החדר ומכניסים לעוד שעה במקרר.
5. לאחר שזה כבר מוכן ופשוט חייבים לאכול.....
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון