הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
200 גרם גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות קליפת תפוז מגוררת
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
200 גרם נטיפי שוקולד-צ'יפס (או שוקולד מריר מגורר גס)
1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים דק
לקישוט:
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. במיקסר מקציפים את החמאה עם גבינה ושני סוגי הסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מוסיפים קליפת תפוז ותמצית וניל, וממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת בעלת מירקם קרמי ואחיד.
3. בקערית מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים לתערובת המוקצפת ובוחשים היטב.
4. מוסיפים שוקולד ואגוזים ובוחשים שוב.
5. על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה יוצרים נטיפים מהתערובת (בעזרת כפית). מפזרים על העוגיות מעט סוכר חום ואגוזים ואופים 10 דקות. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.
6. ולמתי שאוכלים.......
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון